'Les dones de la Principal', la segona novel·la de Lluís Llach

Ja tenim els 5 noms guanyadors del sorteig d'un exemplar firmat

| 20/04/2015 a les 14:59h

La segona novel·la del cantautor de Verges, Les dones de la Principal (Empuries, 2014), va esdevenir un dels èxits editorials del 2014. Per a aquest Sant Jordi, Lluís Llach ens va firmar 5 exemplars que vam posar a sorteig des d'Enderrock.cat. Avui ja podem dir qui en són els 5 guanyadors!
Lluís Llach Foto: Juan Miguel Morales

Lluís Llach no només és un dels cantautors més reconeguts de l'escena de casa nostra, sinó també un escriptor d'èxit. Les dones de la Principal (Empuries, 2014), la seva segona novel·la, es va convertir en una de les referències literàries del 2014 amb més de 30.000 exemplars venuts.

Maria Roderich, Maria Magí i Maria Costa són les tres dones protagonistes que regenten el casal La Principal de Pous (l'Abadia). Les seves històries s'entrellacen, en un context rural i vinícola, amb un misteriós crim i un gran piano de cua. Gràcies al tarannà de les tres protagonistes, Lluís Llach trama el retrat d'una societat conservadora, fins i tot retrògrada. Una crònica social de l'evolució de la condició femenina al llarg de la Catalunya del segle XIX.

Per celebrar Sant Jordi, des d'Enderrock.cat sortejàvem 5 exemplars de l'edició especial en tapa dura, firmats per l'autor i mític músic català. Aquests són els 5 guanyadors del concurs:

Josep Parra
Raquel García
Gerard Ribas
Maricruz Jiménez
Joan Codina

Us enviarem un correu electrònic amb totes les indicacions per a les entregues dels exemplars. Enhorabona a tots! 
Arxivat a: Concursos