El Pezpsiquiatra busca mecenes per al seu primer disc

La banda va guanyar el Premi Votació Popular del Sona 9 2014

| 22/04/2015 a les 06:59h

El Pezpsiquiatra busquen finançament per al seu primer disc d'estudi. La banda ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de poder gravar, produir i distribuir l'àlbum.
El Pezpsiquiatra Foto: Arxiu Enderrock

La banda barcelonina El Pezpsiquiatra ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. L'objectiu de les aportacions és el finançament de la gravació, producció i fabricació del seu primer disc. Les recompenses van des de la descàrrega digital fins a un concert privat, passant pel CD físic i entrades per als concerts de presentació a Barcelona i a Sant Sebastià.

El Pezpsiquiatra van ser els guanyadors del premi de vot popular del Sona 9 2014, que es va disputar en el primer Sona 9 Festival celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, i van participar a la fase final del concurs. Formada per una catalana, dos bascos, un italià, un colombià i un veneçolà, la banda defensa un estil intimista, alegre i proper; una música multicultural de 'caliu-pop-folk' que combina els jocs i les harmonies vocals amb una base melòdica contundent. 

Gairebé han arribat a l'equador del Verkami i encara queden més de 20 dies perquè s'acabi la campanya. A través del seu web i les xarxes socials, El Pezpsiquiatra explicaran com evoluciona el projecte. 

Arxivat a: Enderrock