Bob & El Lladre amb paraules pròpies

Escolta la nova cançó, "El color de la nit"

| 22/04/2015 a les 14:59h

Bob & El Lladre deixa enrere les versions i s'estrena amb un tema propi: "El color de la nit". Després d'anys adaptant al català els èxits anglosaxons, presenten un tema revolucionari per a la sonoritat de la banda. Demà, coincidint amb la diada de Sant Jordi, veurà la llum en format digital, però ja es pot escoltar a Enderrock.cat
Bob & El Lladre Foto: Arxiu

Quan es va fromar Bob & El Lladre tenien la idea d'acostar a la gent les cançons que havien fet vibrar la banda, i que d'una altra manera potser el públic no hauria arribat a sentir mai. Aquesta idea ha anat evolucionant fins arribar a la creació de cançons pròpies: "L'únic objectiu que tenim ara és fer la música que ens agrada i intentar que arribi a la gent", explica Carles Ladron de Guevara, cantant i guitarrista de la banda. Valen Nieto (Raydibaum) és qui ha produït la cançó "El color de la nit", que s'ha gravat a l'estudi Blind Records de Barcelona. 



"El color de la nit" és la història d'una persona que no té una vida fàcil, però quan arriba la nit tot flueix i sent que realment troba el seu lloc. "El dia i la nit són metàfores del nostre jo quotidià i el nostre jo més íntim, respectivament", explica Ladron de Guevara. El 23 d'abril estarà disponible en format digital, i aprofitant que el senzill veurà la llum, repartiran codis de descàrrega al passeig de Pere III de Manresa, on també oferiran descomptes en els seus discos anteriors. 

"Ja fa uns mesos que estem treballant en la composició dels nostres propis temes amb la intenció de fer-ne un disc, però no soritrà imminentment. La idea és incloure-hi "El color de la nit", però tot dependrà de com evolucionin la resta de temes i si hi acaba encaixant", explica la formació, que aprofitarà la iniciativa per promoure la cultura i donar-se a conèixer.

Arxivat a: Enderrock