Gerard Quintana i Josep Thió s'incorporen a La Banda Impossible

La formació actuarà el 4 de juliol al Canet Rock

| 24/04/2015 a les 14:59h

El Canet Rock serà l'ocasió ideal per veure les llegendes vives del rock català dels 90 junts de nou a dalt de l'escenari. Als noms que ja coneixíem, com Lluís Gavaldà, Jofre Bardagí o Pemi Fortuny (ex-Lax'n'Busto), s'hi afegeixen Gerard Quintana i Josep Thió, per sumar forces en un espectacle que repassarà els temes de tota una generació. 
Gerard Quintana Foto: Juan Miguel Morales

Josep Thió i Gerard Quintana s'afegeixen a La Banda Impossible, que oferirà un concert únic al Canet Rock d'aquest any. Els dos membres de Sopa de Cabra compartiran escenari amb Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Quim Mandado (Sangtraït), Jofre Bardagí (Glaucs), Cris Juanico (Ja T'ho Diré) i Pemi Fortuny (Lax'n'Busto), que puja a l'escenari després de nou anys de silenci.

A més de les veus, la banda també estarà formada per la bateria de Joan Reig (Els Pets), la guitarra de Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), el baix de Roger Farré (Gossos) i els teclats d'Eduard Font (Glaucs / Sopa de Cabra).  

El 4 de juliol el supergrup es farà realitat, i actuarà al Pla d'en Sala, amb un repertori que repassarà els temes històrics del rock català que van fer créixer una generació. La formació interpretarà tretze cançons i de moment ja han avançat una part del repertori: "Corren", "Bon dia", "El vol de l'home ocell", "Camins", "Si véns" i "Miami Beach".
Arxivat a: Enderrock