Els Amics, la sorpresa final de l'Strenes

Aquesta tarda Els Amics de les Arts actuaran en sessió doble a la Rambla de Girona

| 25/04/2015 a les 13:00h

El festival Strenes ha anunciat l'artista del concert sorpresa que proposen aquesta tarda. Els Amics de les Arts, que han recollit el seu tercer Disc d'Or recentment, actuaran a la Rambla de la Llibertat en un concert doble (18.30 h i 19.30 h).
Els Amics de les Arts Foto: Juan Miguel Morales

El festival Strenes arriba a la recta final i té prepararada una sorpresa per tancar la jornada, que han anunciat fa una estona. Els carrers de la capial del Gironès s'ompliran de música amb Els Amics de les Arts, que faran un doble concert en format acústic a la Rambla de la Llibertat, a les 18.30 h i a les 19.30 h. 

El quartet està immers en la celebració dels seus deu anys des de la publicació de Catalonautes (Pixtatxo records, 2005), una data assenyalada que els ha dut a fer una minigira per Irlanda i Anglaterra. Aprofitant la dècada dalt dels escenaris, publicaran un EP amb dues cançons inèdites, que es farà públic al festival de Cap-Roig.

Durant l'estiu realitzaran un nombre limitat de concerts, on faran una retrospectiva de tot el seu recorregut. No ho faran sols, els acompanyarà la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure a Cap-Roig i al festival Grec de Barcelona. 

Els Amics d'Or
Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2104) ha venut en només un any més de 20.000 còpies, les necessàries per ser Disc d'Or. És el tercer de la carrera dels Amics de les Arts, que ja l'havia aconseguit amb Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009) i amb Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012). 
Arxivat a: Enderrock