El primer any d'Enderrock TV

Avui Blaumut protagonitzen l'emissió d'aniversari

| 23/04/2015 a les 11:14h

El 23 d'abril del 2014 va començar a emetre's el programa Enderrock TV a El Punt Avui Televisió. Amb un any el programa presentat per Elisenda Soriguera ha acollit 230 nits de música en directe. A partir del proper dilluns 27 d'abril, el programa també es distribuirà a través de La Xarxa de comunicació local.
Blaumut Foto: Diego Conti
Avui a les 21:40 h s'emetrà un nou capítol d'Enderrock TV a El Punt Avui Televisió: els protagonistes de la vetllada seran els Blaumut, que vindran a presentar el seu esperat nou disc El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015). Uns convidats molt especials per un capítol especial: el primer aniversari d'Enderrock TV.

El programa es va començar a emetre com a colofó final del programa L'Illa de Robinson, presentat per Eduard Berraondo, ara fa un any amb Joan Dausà com a primer convidat. Des d'aleshores, cada dia de dilluns a divendres la petita pantalla ha anat acollint les bandes de l'escena musical catalana en aquestes 230 nits emeses.

Com a novetat per l'aniversari, a partir del proper 27 d'abril, Enderrock TV es distribuirà també a les televisions locals a través de la Xarxa, ampliant així encara més la seva difusió.
Arxivat a: Enderrock