El xiuxiueig de Fito Luri

Estrenem el primer senzill del reusenc en exclusiva

| 29/04/2015 a les 07:00h

Després de quatre àlbums d'estudi, el reusenc Fito Luri s'ha aventurat a enregistrar un disc en directe: Reus, La Mussara, Cassiopea, el seu cinquè treball. El músic va repassar cançons del seu repetori al teatre Bartrina de Reus acompanyat de Joan Reig (Els Pets), Cesk Freixas Meritxell Gené, entre d'altres. El disc sortirà a la venda demà, i a Enderrock.cat ja podeu escoltar en exclusiva el primer senzill, "Xiu xiu".
Fito Luri Foto: Arxiu de l'artista

"Xiu xiu" és el primer senzill d'aquest disc que estrenem en exclusiva a Enderrock.cat. La cançó formava part del debut Aromes (autoeditat, 2002), i narra la infantesa del cantant, a través del que es va creuant en el seu dia a dia i li desperta certa nostàlgia. La proposta és una versió renovada, que li dóna una alenada d'aire fresc i una evident interacció amb el públic que el va acompanyar el dia de l'enregistrament.



Fito Luri
presentarà oficialment demà el seu nou treball: Reus, La Mussara, Cassiopea. El disc va ser enregistrat en directe al teatre Bartrina de Reus el passat 18 de gener. A l'escenari el van acompanyar altres artistes, entre els quals Joan Reig (Els Pets), Cesk Freixas i Meritxell Gené. En aquest cas l'artista va interpretar cançons dels discos que havia editat fins aleshores. Les entrades es van exhaurir, amb el teatre ple a vessar.
Arxivat a: Enderrock