La festa pel canvi al País Valencià

Aquest vespre actuaran a Alboraia Els Catarres, Zoo, Los Chikos del Maíz, La Gossa Sorda i El Diluvi

| 25/04/2015 a les 06:59h

La diada del País Valencià clourà amb una nit de concerts al Pavelló Municipal d'Alboraia. Serà una jornada reivindicativa que s'amplificarà amb les actuacions d'Els Catarres, Zoo, Los Chikos del Maíz, La Gossa Sorda, El Diluvi i el guanyador del concurs Dóna la Nota, Traficants de Sucre.
La Gossa Sorda Foto: Arxiu del grup

La jornada de reivindicació de les llibertats nacionals i socials del País Valencià es tancarà amb una vetllada musical, batejada com 'La festa pel canvi'. La mobilització de la diada valenciana commemora la derrota de la Batalla d'Almansa i culminarà amb una nit de concerts al poliesportiu d'Alboraia.

Els protagonistes de la nit seran els músics de la terra, però després del reeixit inici de gira el passat 23 d'abril al Sant Jordi Club, Els Catarres baixaran fins al País Valencià per presentar Big Bang (Música Global). Així doncs, la quota valenciana anirà a càrrec de La Gossa Sorda –en un dels concerts del seu comiat definitiu–, Los Chikos del Maiz, Zoo, el grup alcoià El Diluvi –que recordarà Ovidi Montllor amb un recull de cançons del cantautor i també temes propis– i el guanyador del certamen Dóna la Nota 2014, Traficants de Sucre.
Arxivat a: Enderrock