Les futures edicions de l'Estival d'Igualada tindran disc

La discogràfica Underpool editarà aquests treballs

| 01/05/2015 a les 06:59h

L'Estival de Jazz d'Igualada publicarà un disc especial a cadascuna de les seves futures edicions. Dins el projecte Carta Blanca del festival, la mítica discogràfica de jazz Underpool i l'organització del festival editaran un treball cada any. 

 

L'Estival de Jazz d'Igualada oferirà un disc especial a les seves futures edicions. Gràcies al conveni firmat amb la discogràfica Underpool, l'organització ha decidit combinar el projecte Carta Blanca del mateix festival amb l'edició d'un treball anual. 

El projecte Carta Blanca va sorgir amb la intenció de donar suport a un músic consolidat però sense treball discogràfic. L'intèrpret escollit ha de presentar un treball jazzístic en el marc del festival. La primera edició de la Carta Blanca va tenir la participació de Ramón Prats Quartet, que van publicar Pandora (autoeditat, 2014) i van obtenir una molt bona rebuda.

La discogràfica Underpool centra la seva activitat en la producció de treballs jazzístics. Des de fa més de dos anys, el segell barceloní ha esdevingut un gran suport per a músics novells i emergents, els treballs dels quals ha publicat. 

La propera edició de l'Estival de Jazz d'Igualada tindrà lloc el mes de juny a la capital de l'Anoia.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz