Neix l'Escola dels Somiatruites

Un espai que té l'expressió artística com a punt central

| 03/05/2015 a les 06:59h

La intèrpret i cantant Lídia Pujol engega l'Escola dels Somiatruites, una proposta del 18 al 26 de juliol per als més petits, un espai per treballar els valors a partir de les disciplines artístiques a la casa L'Auró, a Llanera. 
Lídia Pujol Foto: Arxiu

L'Escola dels Somiatruites és un projecte on els participants experimentaran amb la creativitat, com una manera de reflexionar, evolucionar i compartir. Un equip encapçalat per la intèrpret i cantant Lídia Pujol, la il·lustradora Mercè Canals, la directora de teatre Maite Ojer, l'escriptora Bel Olid i la professora de música Maria Ugarte pretén conviure durant vuit dies amb una trentena d'infants; una experiència que desembocarà en un espectacle final, obert a tothom. 

Del 18 al 26 de juliol la casa L'Auró, a Llanera, serà l'espai on tindrà lloc aquesta iniciativa. La proposta està pensada per a nens de 7 a 12 anys i pretén fer-los reflexionar sobre la seva relació amb el món i la seva vocació personal, alhora que es fa un treball de valors a partir de les disciplines artístiques. Les inscripcions estan obertes i es poden consultar al web del projecte. 

Lídia Pujol també convida a cantar als adults
Després del projecte enfocat als infants, Lídia Pujol convida a qui vulgui a cantar amb ella. En aquesta trobada es prepararan les veus i la posada a escena per participar a la gira Iter Luminis 2015 amb el grup interdisciplinar Cor de Vallferosa

Les jornades de treball tindran lloc del 19 al 21 de juny al casal La Salle de Veciana, i tothom que ho vulgui s'hi pot inscriure fins al 5 de juny. Tota la informació es troba al web de Lídia Pujol. 
Arxivat a: Enderrock