Badalona, epicentre de l'indie

Fins al 15 de maig se celebrarà la primera edició del festival indie a la sala Sarau

| 01/05/2015 a les 10:59h

Neix un nou festival a Badalona: l'InDirecte. La sala Sarau obre les portes a La Bien Querida, Sanjosex i Mishima. Cita obligada per als amants de l'indie, la primera edició del festival comença amb força aquesta nit. A Enderrock.cat sortejàvem un abonament per assistir a tots els concerts del festival, i ja tenim el nom de la guanyadora!
La Bien Querida Foto: Xavier Mercadé

La primera edició del festival de música indie de Badalona, l'inDirecte, arrenca aquest vespre amb La Bien Querida. Anna Fernández-Villaverde ha actuat en escenaris de festivals de la talla del Primavera Sound, i arriba a la sala Sarau en un format acústic i íntim, acompanyada de David Rodríguez (Beef). 

El bisbalenc Sanjosex presentarà la seva versió més elèctrica el proper divendres 8 de maig, mentre que Mishima posaran punt i final al debut del festival badaloní divendres 15 de maig. 

Enderrock.cat sortejàvem un abonament per assistir als tres concerts del festival, i la guanyadora és Natàlia Soldevila. Si no heu tingut sort no patiu, estigueu ben atents perquè ben aviat sortejarem més entrades per a la cita!
Arxivat a: Concursos