Oriol Canals, Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona

El Consistori li atorgarà el mèrit a títol pòstum

| 05/05/2015 a les 12:59h

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat la llista de guardonats per a la Medalla d'Honor de la ciutat, i un dels noms és l'animador infantil Oriol Canals, que va morir a final del 2014 per un accident de motocicleta.
Oriol Canals Foto: Arxiu Oriol Canals

En el darrer plenari del mandat municipal de l'Ajuntament de Barcelona abans de les eleccions del proper 24 de maig, un dels punts de l'ordre del dia del Consell Municipal ha estat atorgar la Medalla d'Honor Barcelona 2015 als ciutadans i ciutadanes que han contribuït amb la seva tasca laboral i/o social al "desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics".

La proposta ha estat consensuada per tots els grups municipals de la ciutat, també pels respectius consells de districtes, i entre les personalitats d'enguany en l'àmbit cultural el consistori ha decidit homenatjar a títol pòstum Oriol Canals.

El líder de Kumbes del Mambo va tenir un accident de moto a Indònesia durant les vacances de Nadal de l'any passat. Gran dinamitzador, el barceloní es definia com a "educador de formació, cantant i animador de professió i somiatruites inconformista de vocació". Canals és un personatge molt estimat, i de fet el teixit veïnal del barri de Les Corts va organitzar una Festa Major en record seu el mes de març passat.
Arxivat a: Enderrock