Standstill anuncia una aturada indefinida

"Ens toca a cadascun de nosaltres seguir lluitant d'una altra manera, amb altres companys de viatge"

| 05/05/2015 a les 13:11h

La formació barcelonina atura màquines, tal com ha anunciat a través de les xarxes socials i amb un comunicat enviat per Buenritmo, la seva empresa de management. Un dels darrers concerts de Standstill serà el proper dia 27 de juny a la sala Music Hall de Barcelona, on recuperaran part de les cançons dels seus primers discos, The Ionic Spell (BCore, 2001) i Memories Collector (BCore, 2002), en una festa per celebrar el 25è aniversari del segell BCore Disc, on compartiran cartell amb Tokyo Sex Destruction i Betunizer. Podeu llegir el comunicat íntegre que ha publicat la formació aquí:



"Amb el més gran agraïment a familiars, amics, seguidors, tècnics, periodistes i promotors pel gran suport rebut, després de 19 anys en actiu, 7 discos, 4 espectacles i més de 500 concerts, Standstill anunciem oficialment una aturada indefinida un cop fets els darrers concerts d'aquesta gira.

Les raons són vàries, de diversos motius, difícils de medir i d'explicar. Segurament es podrien resumir en la sensació de que hi ha hagut tanta fe, energia i exigència abocada en cadascun dels projectes realitzats fins a la data d'avui, que no podem ni volem permetre'ns oferir menys. 

Si a Vivalaguerra (Buena Suerte / Intolerancia, 2006) parlàvem explícitament de no rendir-nos, ho fèiem essencialment com a individus. Ho fèiem com a persones en una realitat canviant, sovint adversa, que unia les seves forces amb altres per defensar quelcom que comparteixen. Ara senzillament ens toca a cadascun de nosaltres seguir lluitant d'una altra manera, amb altres companys de viatge, sota altres noms, en la música i fora d'aquesta.

Amb la sensació d'haver fet el que havíem de fer, inclòs aquest moment, esperem que tot això hagi estat útil als altres, i per això agraïm profundament totes les mostres de carinyo i suport que ens han arribat tot aquest temps i que, sens dubte, són les que han fet que el miracle d'una mateixa flama hagi durat durant gairebé 20 anys. Gràcies a tots."

Arxivat a: Enderrock