Joan Dausà contra la sida

El músic ha creat la banda sonora del videojoc Epidermia The Game

| 06/05/2015 a les 15:00h

La Fundació Lluita contra la Sida ha creat un videojoc amb la finalitat de recaptar fons per seguir investigant en la lluita contra el VIH. Joan Dausà ha creat la lletra i la música de la banda sonora que acompanyarà el jugador al llarg dels nivells de la partida.  
Joan Dausà Foto: Juan Miguel Morales

El cantautor Joan Dausà ha posat el seu granet de sorra en el joc solidari Epidèmia The Game, el primer videojoc per a mòbils i tauletes amb finalitats solidàries per lluitar contra el VIH. La banda sonora d'aquest projecte ha estat creada pel cantautor, i varia segons el nivell de la partida. 
 
Epidèmia The Game es pot descarregar per a Android i iOS i té un cost de 0'99 €. Tots els ingressos obtinguts aniran destinats a projectes de recerca de la Fundació Lluita Contra la Sida, dirigida per l'investigador Bonaventura Clotet. A través de l'aplicació, l'entitat vol fomentar la prevenció de la sida i altres malalties de transmissió sexual.

Els jugadors han de neutralitzar de diferents elements que simbolitzen els agents causants d'aquestes malalties i en especial el VIH. Per combatre els virus, el ninot, que varia en funció del sistema operatiu, en Pitu a Android i en Tupi a Apple, dispara preservatius i ha de caçar les píndoles per protegir-se.

Tot plegat s'acompanya de la música de Joan Dausà, creada especialment per a l'ocasió i enregistrada als estudis Blind Records. En el següent vídeo podeu descobrir com funciona el joc i com sona la melodia del santfeliuenc:


Arxivat a: Enderrock