Concerts i converses musicals a Sabadell

El cicle Cercles comença amb Mazoni i també hi actuaran Pi de la Serra, Maria Rodés i The New Raemon

| 16/05/2015 a les 06:59h

Mazoni obre el cicle Cercles, una trobada on es combinen els concerts amb les converses entre el públic i els artistes. Del 17 de maig al 21 de juny hi passaran Maria RodésBig Chief Selector i Quico Pi de la Serra, entre altres.

Mazoni Foto: arxiu


Sabadell serà l'escenari de la segona edició del Cercles. El cicle combina concerts i converses en què el públic i els artistes interactuen directament. Durant les tardes de maig i juny, la seu de l'Alliance Française es convertirà en l'escenari de Jaume Pla Mazoni, Maria Rodés, Joana Serrat, Quico Pi de la Serra i The New Raemon, entre altres. 

Precisament Mazoni serà l'encarregat d'obrir la llauna diumenge 17 a les 19 h, coincidint amb la celebració dels deu anys de la gravació del seu primer disc en català. Després dels 31 dies de residència a l'Arts Santa Mònica, arriba a Sabadell per mostrar i compartir el procés i els set temes que ha compost durant aquest temps. 

Big Chief Selector posarà música el 24 de maig a les 12 h, en un vermut ple de ritmes negres provinents de Nova Orleans. El pop d'autor aterrarà a la ciutat vallesana de la mà de Maria Rodés. Serà l'encarregada d'inaugurar un nou format al cicle: acompanyada de Pep Pascual, el músic i inventor d'instruments reinterpretarà amb algunes de les cançons més conegudes del seu repertori. 

La polifacètica Joana Serrat portarà el toc folk al Cercles el 7 de juny, i Quico Pi de la Serra hi serà la setmana següent. Presentarà un repertori compost de les cançons més emblemàtiques de la nostra història més recent. 

The New Raemon tancarà el cicle el 21 de juny, presentant Oh, rompehielos (Bcore Disc, 2014), on Ramón Rodríguez diu les coses que vol dir, en un disc amb cançons més personals que en els seus discos anteriors. Ho farà sol, amb la guitarra, repassant la seva carrera en solitari. 
Arxivat a: Enderrock