Un toc jazz al Maig de Pop

Clara Sallago actuarà aquesta nit al Cafè del Born Centre Cultural de Barcelona

| 15/05/2015 a les 14:59h

La veu de Clara Sallago i el seu repertori fresc conviden aquest vespre al Maig de Pop, a l'emblemàtic mercat barceloní del Born. A partir de les 20 h (entrada gratuïta) es podrà escoltar la cantant barcelonina, que posarà el toc jazz a la programació d'aquest mes.

Clara Sallago. Foto: Xavier Mercadé

La segona setmana del Maig de Pop arriba després del concert de Joana Serrat, que divendres passat va omplir la Sala Moragues del Born Centre Cultural. Aquesta nit toca jazz de la mà de Clara Sallago. L'artista arriba amb un repertori plural i eclèctic, que es podrà sentir al Cafè del Born a les 20 h. 

La veu senzilla de Sallago transporta l'oient a través d'un repertori polifacètic en què aconsegueix mesclar el jazz amb el flamenc, amb un toc de cançó francesa i la música llatinoamericana més rítmica. No deixa de banda tampoc les seves arrels, agafant inspiració en la cultura popular i la poesia més propera. 


La setmana que ve David Carabén, la veu de Mishima, serà l'encarregat de posar punt final al maig de pop amb un recull de versions dels clàssics de totes les èpoques i estils, portant-los al seu terreny per a l'ocasió.

Més jazz amb el Threejay Trio 
El concert programat per al 27 de març passat, que es va anul·lar per l'accident aeri, ja té data. El cicle Cafè Jazz acollirà el trio encapçalat pel pianista Joan Solana el dijous 28 de maig a les 20 h. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz