L'últim concert de Standstill

El 3 d'octubre la sala Apolo acollirà l'actuació final de la banda

| 15/05/2015 a les 14:59h

Gairebé vint anys de música és el que Standstill porten a l'esquena. A principi de maig anunciaven una aturada indefinida, agraïts a tota la gent que els ha donat suport aquest temps. El dia 3 d'octubre actuaran per últim cop a la sala Apolo, però abans passaran per Madrid, Bilbao i Aspe. 

Standstill Foto: Arxiu Standstill


La sala Apolo serà l'últim escenari que trepitjarà Standstill, el dia 3 d'octubre. Després de dinou anys de trajectòria, set discos al palmarès i més de cinc-cents concerts a l'esquena, la banda va anunciar a començament de maig que plegava veles.

El comunicat agraïa a tota la gent el suport rebut durant gairebé dues dècades, però expressava la seva necessitat d'aturar-se: "Segurament es podria resumir en la sensació d'haver tingut tanta fe, energia i exigència abocada a cadascun dels projectes realitzats fins a dia d'avui, que no podem ni volem permetre'ns oferir menys". 

La gira de comiat de la formació barcelonina comença a Madrid, a la sala La Rivera el 3 de juny, i passarà per Barcelona, en un repertori íntegrament en anglès a la sala Music Hall el 27 de juny (a la festa d'aniversari del segell BCore), al festival Aspesuena el 31 de juliol i al Kafe Antzokia de Bilbao. No és casualitat que la sala Apolo hagi estat l'escollida per posar el punt final a la carrera musical de la banda, perquè és una de les sales més estimades pel grup.
Arxivat a: Enderrock