El pont de música de Martorell

Del 10 al 25 de juliol se celebrarà la segona edició del festival PAS Pont de les Arts

| 19/05/2015 a les 14:59h

La Locomotora Negra obrirà la segona edició del festival PAS Pont de les Arts de Martorell. El festival vol ser un trampolí per descobrir les diferents manifestacions artístiques de música i arts escèniques, al mític Pont del Diable de la ciutat del Baix Llobregat. Hi actuaran Joan Dausà, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i Janine Johnson, entre altres. 

The Excitements. Foto: Arxiu The Excitements


Del 10 al 25 de juliol tindrà lloc a Martorell la segona edició del festival PAS Pont de les Arts, un pas més cap al descobriment de diferents manifestacions al voltant del món de la música i les arts escèniques. Totes les actuacions de la mostra es faran al Pont del Diable, un lloc emblemàtic de la ciutat. Seran a l'aire lliure i d'entrada gratuïta.

Obrirà el festival una de les formacions més antigues del món del jazz, La Locomotora Negra (10 de juliol) i l'endemà serà el torn d'Oreka TX, que ja han recorregut mig món amb la txalaparta, un instrument de percussió fortament lligat a la identitat cultural basca. 

El divendres 17 de juliol el santfeliuenc Joan Dausà presentarà les cançons del seu darrer disc, On seràs demà? (Cameo, 2014), i ho farà acompanyat d'un quartet de corda. Compartirà cap de setmana amb The Excitements (18 de juliol), que presentaran tota una revolució en directe de soul i rhythm'n'blues vertiginós. Diumenge 19 la companyia Obskené oferirà l'espectacle Fuenteovejuna, una adaptació contemporània del clàssic de Lope de Vega.

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i Janine Johnson tancaran la segona edició del festival el cap de setmana del 24 i 25 de juliol. El grup penedesenc està immers en la gira de presentació del seu últim disc, Un pas i neu i un pas (satélite K, 2014), mentre que el segon aterra a Martorell amb un tribut a les cançons més conegudes de les pel·lícules de James Bond, amb el nom de A Night of Bond.
Arxivat a: Enderrock