Oques Grasses, de viatge al Regne Unit

Repassem l'agenda de concerts dels propers dies

| 21/05/2015 a les 15:00h

S'acosta un cap de setmana més i l'oferta de música que presenta és abundant. El Mercat de les Flors acollirà Ciutat Flamenco, que oferirà tres recitals al llarg dels dies de festa. Segueix el Born de Cançons, amb David Carabén, i el CurtCircuit presenta Manos de Topo i Nico Roig. Tot això i molt més a l'agenda del cap de setmana!

Oques Grasses. Foto: Xevi Abril


Després de la jornada sense música que va tenir lloc ahir dimecres 20 de maig, engega el compte enrere per al cap de setmana amb una àmplia oferta de concerts arreu del país. Dover serà aquest vespre a la sala Bikini, mentre que Obeses presenta el tercer disc, Monstres i princeses (Música Global), a l'Auditori de Barcelona amb la Banda Municipal de Barcelona a les 21 h. 

El cicle Born de Cançons tanca el Maig de Pop amb el líder de Mishima, David Carabén, el divendres 22, mentre que el CurtCircuit seguirà portant música arreu, aquest cop de la mà de Manos de Topo i Nico Roig, al DEPO de l'Hospitalet de Llobregat. La sala Mirona de Salt acollirà el concert de Marina BBface & The Beatroots, i Els Pets celebraran el seu trentè aniversari a la sala Stroika de Manresa. Cris Juanico actuarà a Torroella de Montgrí, presentant el seu darrer treball, f(a)usta (RGB Suports, 2015). 

Matadepera acollirà l'Esmolat Rock, el dissabte 23 de maig, amb El Tercer Semestre, Salvaje Montoya i Vàlius, entre altres. Le Petit Ramon i Waldorf Astoria seran a mitja tarda al Retiro de Sitges, mentre que Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien aterraran al Teatre Auditori de Granollers, immersos en la gira del seu darrer disc, Un pas i neu i un pas (Satélite K, 2014). Teràpia de Shock presenaran les 100.000 històries (RGB Suports, 2015) a Badalona i Els Pets actuaran per segon dia consecutiu, aquest vegada a Llagostera. 

Diumenge 23 Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler ompliran de música la Carpa del Circ Cric, al Montseny, en el marc del festival que organitza la companyia.

Aquest cap de setmana el Mercat de les Flors s'omplirà de flamenc. Dijous serà el torn de Pol Jiménez, Daniel Doña i Belén Maya, divendres 23 seguirà amb la seva proposta flamenca, amb Spin Off Danza, Urulario i Gabaldón i David Lagos, i dissabte 24 tancaran Juan Carlos Lérida, Salao, Albert Quesada i Zoltán Vakulya, entre altres. 

Oques Grasses, de gira al Regne Unit
No és estrany que la nova gira d'Oques Grasses es tituli Living in the hol·les. Els osonencs fan les maletes aquest cap de setmana i se'n van al Regne Unit per oferir-hi dos concerts. El primer serà dissabte 23 de maig a Londres, i el segon serà en el marc del Lechlade Festival, el diumenge 24 de maig.

La minigira britànica serà després del concert de divendres a Llagostera, i tot plegat serà el preludi per a les noves cançons. El grup va anunciar que prepara nou disc de cara al 2016, però abans de final d'any presentarà cinc de les cançons que inclourà l'àlbum. El primer avançament sonarà el proper 4 de juny a la sala Barts, en el marc del Guitar Fest BCN.

L'agenda sencera de concerts es pot consultar a Enderrock.cat i a EDR.
Arxivat a: Enderrock