Llorer torna als orígens

El 5 de juny arribarà a les botigues el seu debut discogràfic

| 23/05/2015 a les 07:00h

Els guanyadors del Premi Èxit del Sona 9 2013, Llorer, volen fer un gir. La barcelonina Laura Forner reprèn el projecte de manera personal amb un nou disc, Selecció natural (Temps Record, 2015), un treball íntim que busca tornar als orígens de la formació. El proper 5 de juny publicarà en format físic el seu primer disc i ja està disponible en format digital.
Llorer Foto: Jordi Verbo 

Laura Forner, impulsora de Llorer , es defineix com una artista a temps complet. Néta d'àvia bailaora i d'avi home orquestra i retratista, filla de pare cantautor, porta l'art als gens. El seu darrer disc, Selecció natural (Temps Record, 2015), ha estat enregistrat als estudis Bird With Vertigo, on ha tocat tots els instruments ella mateixa, juntament amb el músic Roger Gascon. També són obra seva les il·lustracions de la portada del disc, que estarà disponible en format físic a partir del 5 de juny.

Quan Llorer va ser seleccionada pel Sona 9, va haver d'improvisar una banda a corre-cuita per presentar la seva proposta en directe. La formació es va consolidar i va guanyar diversos concursos, un dels quals era el Track Vendrell, el premi del qual va ser gravar un disc a la Casa Murada. "Després d'haver enregistrat aquell disc em vaig adonar que d'alguna manera s'havia modificat el so original i l'essència del projecte, així que vaig decidir començar de nou pel meu compte, en solitari, com ho havia fet el 2013", comenta Forner.

I és que l'hivern del 2013 Laura Forner havia engegat Llorer , un projecte personal, sense gaires pretensions, i volia retrobar aquella essència. "L'objectiu era retrobar-me a mi mateixa. Després de gairebé sis mesos de reflexió i treball a casa vaig decidir anar a l'estudi Bird With Vertigo, on havia gravat els meus primers temes", explica. 

Arxivat a: Enderrock