L'Ametlla del Vallès allotja el 4t Cicle de Jazz

Giulia Valle 'Libera', Joan Monné Trio i Raynald Colom Trio formen part del cartell

| 22/05/2015 a les 14:59h

El 4t Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès torna amb sis concerts, dels quals encara n'hi ha cinc per celebrar-se. El cartell està format per David Pastor, dirigint Susana Sheiman i l'Original Jazz Orquestra (30 de maig), Roger Mas Trio (5 de juny), Giulia Valle presentant Libera (12 de juny), Carme Canela & Joan Monné Trio (19 de juny) i Raynald Colom Trio (29 de juny).

Giulia Valle Foto: Xavier Mercadé
 
L'àrea de cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza des de fa quatre anys aquest cicle de jazz. El cartell d'enguany el formen artistes del nostre país amb prestigi internacional. La quarta edició del Cicle de Jazz va començar el passat 15 de maig amb el concert del Bridges Trio, que va conmemorar el vintè aniversari de l'Escola Municipal de Música de la localitat. 

Susana Sheiman & Original Jazz Orquestra, dirigida per David Pastor, actuarà el proper 30 de maig a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret. El tercer concert serà el 5 de juny, i el durà a terme el Roger Mas TrioDeejay Foster al contrabaix, Mas al piano i Jo Krause a la bateria actuaran a Can Millet. Giulia Valle actuarà el 12 de juny a la plaça Vella - Can Viver, acompanyada de David Soler, Oriol Roca i Aleix Tobias. La formació presentarà el projecte Libera, que es caracteritza pel groove i una potent base rítmica.

L'únic concert de pagament (10 euros) serà a càrrec de Carme Canela & Joan Monné Trio. Aquesta formació actuarà a el 19 de juny a les 20.30 h a Can Draper, com els altres recitals. Raynald Colom Trio s'encarregarà d'oferir el punt final del cicle, a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès. El guitarrista David Soler i el violoncel·lista Martín Meléndez acompanyen el trompetista català.  

Més informació en aquest enllaç
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Jazz, Ametlla del Vallès, Giulia Valle