Més grups a l'Acampada: La Pegatina i AlQuadrat

Se sumen al cartell de la 20a edició Boikot, Brams i Xeic!

| 21/05/2015 a les 12:46h

Del 16 al 18 de juliol el jovent independentista es reunirà a Montblanc a l'Acampada Jove. El festival organitzat per les joventuts d'Esquerra Republicana anuncia la segona ronda d'artistes del cartell de la vintena edició: La Pegatina, AlQuadrat, Boikot, Brams, Xeic!.

La Pegatina. Foto: José Torralba

S'acosta la recta final del curs i el jovent ja comença a pensar en l'estiu. Amb els exàmens a tocar, una bona alenada d'aire per encarar els darrers dies del curs és saber quins grups actuaran a l'Acampada Jove. El festival politicomusical de les JERC se celebrarà del 16 al 18 de juliol a Montblanc, en una vintena edició que consolida l'esperit crític i reivindicatiu de la trobada, amb la música com a eix vertebrador de la festivitat.

L'organització ha anunciat una segona ronda de confirmacions, i molts ja són uns veterans de la trobada: Brams, La Pegatina, Xeic! i Boikot. Des de Sant Quirze del Vallès, la jove banda AlQuadrat és una de les propostes novelles per les quals aposta l'Acampada. La seva freqüència personal de rock i tonades electròniques durà a la capital de la Conca de Barberà el seu primer disc, Gente conectada (autoeditat, 2015).

Els cinc grups se sumen als ja confirmats Ítaca Band, Aspencat, Auxili, Els Catarres, Smoking Souls, Zoo, Buhos, Hora de Joglar i La Gossa Sorda. Els abonaments valen 44 euros i es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock