Primer concert preliminar del Sona 9

L'Auditori de l'Espai Jove La Fontana serà la seu dels tres concerts de la 3a fase del concurs

| 25/05/2015 a les 06:59h

Els grups Bon Vent, Txaplankat, Roig, Baluard, Parellop i Est Oest són els primers protagonistes dels directes del Sona 9.


Les proves eliminatòries del Sona 9 continuen endavant, i ho fan amb els concerts preliminars que tindran lloc a l'Espai Jove La Fontana de la Vila de Gràcia.

Després de la final del premi per Votació Popular en directe celebrada a l'Antiga Fàbrica Damm, i que va guanyar el grup Lausana, els 18 grups seleccionats pel jurat continuen endavant en les següents fases del concurs, i hauran de fer una actuació de 20 minuts davant el públic i un jurat especialitzat els dies 11 i 25 de juny i 2 de juliol.

A cadascun d'aquests concerts el vot del públic assistent triarà un grup, que passarà directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 6 grups restants. D'aquesta manera sortiran els 9 grups semifinalistes del Sona 9 2015, que presentaran les seves cançons al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l'Acústica de Figueres.

Primer concert preliminar Sona 9 2015
Auditori La Fontana - 11 de juny


20.00 h > Bon Vent (pop-rock / Canet de Mar)
Nascuts amb la sana intenció de passar-s’ho bé fent cançons amb sentit de l’humor, els de Canet de Mar combinen sonoritats que van del rock festiu als ritmes més funk.

20.35 h > Txaplankat (reggae-folk / Cardedeu)
Txaplankat va tenir un inici marcat pels ritmes skatalítics i les versions, però el septet de Cardedeu ha sabut evolucionar cap als ritmes jamaicans i tradicionals, barrejant reggae i folk.

21.10 h > Roig (pop-rock / Manacor)
Hereus de les melodies pop anglosaxones combinades amb unes lletres força creatives i accessibles, els mallorquins són una de les bandes més originals del nou pop mallorquí.

21.45 h > Baluard (pop-rock / Puigcerdà)
Baluard neix com a resposta a les inquietuds de quatre amics amb la intenció de crear un projecte coherent i rigorós, amb el qual aconsegueixen elaborar un discurs propi i un univers sonor molt característic.

22.20 h > Parellop (pop-rock / Girona)
El power-trio gironí té molt clar que la música i la imatge han d’anar lligats, i realitzen diferents video-clips de les seves cançons molt divertits i amb molt de sentit de l’humor.

22.55 h > Est Oest (pop-rock / Vic)
La capital d’Osona no para de donar noves propostes sonores, com la que ens porta Est Oest, un combo que sap com s’ha de fabricar una exitant cançó en clau de pop.

Arxivat a: Enderrock