Trau i Fito Luri, noves confirmacions a la FiM

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca anuncia més noms

| 23/05/2015 a les 14:59h

La 16a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca ha confirmat més noms per al seu cartell. Lenacay, Ses Bubotes o Ivory i Electric Colour Orchestra se sumen als noms que ja havíem anunciat a Enderrock.cat fa unes setmanes.

Trau Foto: Xavier Mercadé


El proper cap de setmana del 5 i 6 de juny, Vila-seca serà l'escenari de la 16a edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca. El cicle vol ser un aparador dels grups de música emergents i els músics amb noves propostes, amb els programadors i altres professionals del panorama musical dels Països Catalans. 

A Enderrock.cat havíem anunciat els primers artistes confirmats, molts dels quals estrenen nou disc: Xeic!, amb el nou treball Som (Ringht Here Right Now), Gemma Humet amb el nou Si canto enrere (Satélite K), o Pepet i Marieta, els últims a estrenar disc, La sal de la vida (Música Global). Caïm Riba, Anthus i Enric Verdaguer eren altres noms que tancaven l'avançament de la programació. 

Fa uns dies el director artístic de la fira, Perer Vergé, va revelar els noms que se sumaven als que ja se sabien: completen el cartell la banda de mestissatge entre el flamenc i les diverses expressions musicals Lenacay; la festa de Ses Bubotes, Fito Luri –que ha estrenat fa poc el seu disc en directe Reus, la Mussara, Cassiopea–; Trau, immers preparant el seu proper treball, i Ivory i Electric Colour Orchestra.

La novetat és que durant aquesta edició els horaris dels concerts seran durant tot el dia, per tal d'acostar la música a diversos tipus de públic.
Arxivat a: Enderrock