Els Pets, grup camaleònic

El grup de Constantí preestrenarà un espectacle en format de cambra

| 28/05/2015 a les 14:59h

Posar-se a la pell dels més petits a dalt de l'escenari no és fàcil, però cada vegada hi ha més festivals que aposten per una programació pensada només per als menuts. És el cas del festival Petits Camaleons, que celebrarà la tercera edició a Sant Cugat del Vallès del 2 al 4 d'octubre. La gran sorpresa d'aquesta edició serà l'actuació d'Els Pets en format de cambra amb La Gran Orquestra Petita.

Els Pets fan cambra en format clàssic. Foto: Arxiu d'Els Pets

Els Pets celebren 30 anys de trajectòria, i a banda de la gira 3.0 també ho celebraran amb un nou format: juntament amb La Gran Orquestra Petita, formada per una secció reduïda de corda i vent estable, els de Constantí seran els protagonistes de la gran festa per als pares dels 'petits camaleons' (divendres 2 d'octubre). Els Pets fan cambra és una preestrena dins la programació del festival, de la qual podran gaudir tots els pares i mares que comprin qualsevol abonament.

Amb aquest format el grup vol defugir lectures en clau simfònica per anar a buscar subtils nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’oblidada. De fet, Els Pets ja havien pujat a l'escenari amb aquest format, a les darreres edicions del festival Strenes i de Cap Roig.
 
Els veterans del rock català també formen part del cartell del festival, on la programació està pensada per als més petits de la casa. Són concerts de mitja hora amb un repertori adequat al seu públic, que pel fet de ser petit no ha de ser menys exigent. Els artistes actuen en sessió doble i es poden fer diferents combinacions en funció dels gustos de cadascú gràcies a la diversitat d'abonaments.

Els protagonistes del dissabte 3 d'octubre seran Blaumut, Els Pets, Ramon Mirabet, Sanjosex, Teràpia de Shock, Cris Juanico, Coriolà, Riu, Senior i el Cor Brutal, Lluís Coloma, Guillem Roma, Marion Harper, The Crazycmos i Pearson.

Les actuacions de diumenge 4 d'octubre aniran a càrrec de M-Clan, Els Catarres, Joan Miquel Oliver, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, In Crescendo, Ebri Knight, Joan Rovira, Germà Negre, Amadeu Casas, Halldor Mar, Yacine & The Oriental Groove, Clara Andrés, Èric Vinaixa i Solà & Estella.

A més, el Petit Camaleons organitza un karaoke perquè els nens i nenes perdin la vergonya i siguin els protagonistes a dalt de l'escenari, i un concert per a nadons de 0 a 3 anys amb especialistes en iniciació a la música.
Arxivat a: Enderrock