La Terrasseta de Preixens comença la campanya

Dijous 28 presenten 'Candidatura' a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona

| 27/05/2015 a les 12:00h

Les eleccions municipals ja han passat, però La Terrasseta de Preixens segueixen en campanya. De fet tot just comença: demà engegaran la presentació del seu nou disc, Candidatura (autoeditat, 2015), a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem tres entrades dobles per al míting musical, i en aquesta notícia n'anunciem els guanyadors.

La Terrasseta de Preixens. Foto: Arxiu

Una proposta electoral amb música sempre entra millor. Però en el cas de La Terrasseta de Preixens, combinen la reflexió amb la festa, una Candidatura (autoeditat, 2015) que pretén transformar les festes majors i encomanar el ritme per fer ballar a tothom.

Es tracta del tercer àlbum de la formació targarina, i demà dijous 28 (21 h) presentaran el seu programa festiu a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. Perquè la nit sigui rodona, els acompanyarà la formació rumbera Dijous Paella.

Els simpatitzants de La Terrasseta

A Enderrock.cat vam engegar un concurs per sortejar tres entrades dobles per al concert entre tots els que encertessin la següent pregunta: Quin és el formatge que passeja La Terrasseta de Preixens a la seva Candidatura? La resposta correcta és "Gruyère", una de les cançons que inclou el disc. Els guanyadors de les entrades dobles són Martí Rossell, Joana Ramon i Marcel Poch.


Arxivat a: Concursos