La Banda del Panda publica 'Viu'

El 5 de juny presentaran les noves cançons a la Patum de Berga

| 29/05/2015 a les 07:00h

Després de sis anys portant música arreu, La Banda del Panda publica el seu nou disc, Viu (Kasba Music), un treball que es desmarca lleugerament de la rumba i s'apropa a sonoritats de reggae o cúmbia. El presentaran el proper 5 de juny a Berga, en plena festa de la Patum, i després seguiran fent sarau i repartint festa i fusió arreu del territori. 

La Banda del Panda. Foto: Arxiu Kasba Music


Viu (Kasba Music, 2015) és el darrer treball de La Banda del Panda i ja es pot descarregar a través del seu web. Un disc que es desmarca de les sonoritats rumberes que contenien els seus primers àlbums i s'apropa al reggae o la cúmbia: "Ho hem anat introduint progressivament, de manera natural i gens meditada. Quan ens hem tancat al local a buscar el so que volíem, la rumba ha passat a ser un ingredient més, sense tenir el paper central que li donàvem abans", explica Étienne Pagès (veu i acordió). 

"Viu és un lema que defineix clarament l'energia i la vida que vol transmetre el disc. A més, a part de ser la conjugació del verb viure, 'viu' també és un adjectiu amb diversos significats relacionats amb la manera de fer, sentir o expressar-se i tots tenen alguna relació amb el disc o amb alguna de les cançons", afegeix Pagès.

La formació de Vallcarca vol plasmar la vitalitat i la festa del seu directe en un disc, enregistrat als estudis Wasabi de Cardedeu, que amb sis anys de trajectòria a l'esquena afegeixen vents a la seva formació. Aquesta setmana la formació també ha estrenat el videoclip d'un dels temes del treball: "Pirata"

Berga serà l'escenari per la presentació de Viu, en plena Patum, una data assenyalada que concorda amb les intencions del disc: "Tot i ser de Barcelona, sempre hem tingut una molt bona rebuda al Berguedà. Quan vam començar a estudiar dates per presentar el disc i vam veure que coincidien amb la Patum vam tenir clar que havíem de fer el possible per presentar-lo allà. Les expectatives són molt bones, però sempre hi ha els nervis de començar a provar les noves cançons del directe". La Banda del Panda seguirà passejant el nou disc el 12 de juny a les Festes Joves del Coll de Barcelona.


Arxivat a: Enderrock