Recta final de la convocatòria del VIII Concurs Sons

Diumenge 31 de maig s'acaba el termini per presentar-hi propostes

| 27/05/2015 a les 14:59h

La convocatòria de la vuitena edició del Concurs Sons de la Mediterrània està a punt de finalitzar. Diumenge 31 de maig es tancaran les inscripcions per participar al certamen, adreçat a noves propostes d'artistes i grups que facin música d'arrel, i organitzat per la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock. Tots els grups interessats poden formalitzar la inscripció registrant-se a www.concurssons.cat.
Inxa Impro Quartet Foto: Juan Miguel Morales

La vuitena edició del Concurs Sons de la Mediterrània presenta una novetat: els finalistes realitzaran una estada formativa de producció d'una jornada durant el mes de setembre al CAT de Barcelona, i també disposaran d'assessorament en matèria de comunicació per part d'una empresa especialitzada.

De totes les propostes presentades, el jurat en triarà quatre que actuaran en directe a la final, el 15 d'octubre a la 18a Fira Mediterrània de Manresa. El guanyador del Concurs Sons es donarà a conèixer durant la mateixa Fira i obtindrà la gravació d'un EP en un estudi professional, més la contractació per actuar al Tradicionàrius, el Circuit Folc, la Fira Mediterrània i el Festival Música a la Vila del Vendrell, i una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània.

Fins ara els guanyadors del Concurs Sons han estat Grollers de Sa Factoria (2008), Amansalva (2009), Tazzuff (2010), RIU (2011), Els Laietans (2012), Inxa Impro Quartet (2013) i Mox (2014).
Arxivat a: Enderrock