Threejay Trio al Born de Cançons

L'agenda musical dels propers dies

| 28/05/2015 a les 15:00h

Engega la recta final de la setmana marcada pel Primavera Sound a Barcelona i el Muda Pirineus. A Barcelona, nova cita del Born de Cançons amb Threejay Trio i les presentacions dels nous discos de La Terrasseta de Preixens i Pepet i Marieta. Els Amics de les Arts fan parada a les Illes i Cris Juanico actuarà a Eivissa. Música per triar i remenar!

Threejay Trio. Foto: Xavier Mercadé


El jove trio de jazz barceloní Threejay Trio, liderat pel pianista Joan Solana, amb Josep Colls al baix i Joan Carles Marí a la bateria, serà aquesta nit al Cafè Jazz d'El Born Centre Cultural, dins el cicle Born de Cançons. El concert s'havia programat la nit del 27 de març, però es va suspendre amb motiu del dol nacional de l'accident aeri. Finalment s'ha trobat una nova data i el grup actuarà aquest vespre (20 h) a l'emblemàtic mercat. Presentaran Threejay (Quadrant Records, 2014), un disc amb un segell propi que desprèn energia, dinamisme i frescor.

Avui també engega la 15a edició del Primavera Sound a la capital catalana amb un cartell de luxe ple d'artistes internacionals, però també locals, com ara Les Sueques, Núria Graham, Ocellot o Joan Miquel Oliver. En el següent enllaç trobareu una selecció dels 10 essencials del Primavera Sound i també tots els artistes catalans que desfilaran pel Primavera.

La Terrasseta de Preixens presentaran aquest vespre Candidatura (autoeditat, 2015) a La sala [2] de l'Apolo, acompanyats de Dijous Paella; demà Projecte Mut seran a València i Sanjosex a la sala Kursaal de Manresa. La sala La Mirona de Salt esdevindrà l'escenari d'Olvido, Cendres i Silvis Veurs.

Marc Freixas i Albert Gàmez seran dissabte al teatre de l'Aurora d'Igualda i Rafa Pons al Cafè del Teatre de Lleida en el marc del Curtcircuit. Pepet i Marieta estrenaran àlbum a Girona i Barcelona, i Maria Rodés tancarà el cap de setmana musical diumenge 31 al Pati de l'Aliança de Sabadell.

Pel que fa a les illes Balears, Cris Juanico presentarà f(a)usta (RGB Suports, 2015) a Eivissa per partida doble el 29 i el 30 de maig, mentre que Els Amics de les Arts actuaran a l'Auditori de Palma. 

Aquest cap de setmana també tindrà lloc el festival Muda Pirineus a La Solana de la Coma de Burg, una trobada de música i dansa a l'Alt Pirineu. Hi actuaran Senior i el Cor Brutal, Jules o l'australià Steve Smyth.

L'agenda sencera del cap de setmana es pot consultar a EDR o a Enderrock.cat.
Arxivat a: Enderrock