Concurs per a cantautores

El festival Elles organitza un certamen per a veus femenines

| 30/05/2015 a les 06:59h

Després de l'èxit del naixement del festival Elles, dedicat exclusivament a veus femenines, l'organització prepara una nova edició amb una novetat: un concurs de cantautores. La guanyadora podrà actuar a la segona edició del festival a Sant Fruitós de Bages. S'hi pot presentar propostes fins al 9 de juny.

Foto: Xavier Mercadé

Per participar cal que les interessades envïin un correu electrònic a [email protected] amb els següents requisits: el títol de l'assumpte ha de ser 'CONCURS ELLES FESTIVAL' i el missatge ha d'incloure l'enllaç d'algunes cançons pròpies i les dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i web o pàgina de Facebook del projecte).

Un jurat especialitzat valorarà entre totes les propostes la cantautora guanyadora que podrà actuar al festival que se celebrarà entre els dies 17 i 18 de juliol. El termini final per enviar propostes és el 9 de juny.

A banda de poder actuar al festival, la cantautora guardonada rebrà més premis: la gravació d'un videoclip a càrrec de Marc Cucurella, dos dies gratuïts de gravació a l'Aviram Estudi d'Albert Palomar i un sopar per a dues persones al Mas Sant Iscle.

Segona edició del festival

La guanyadora del concurs compartirà escenari amb les sis artistes del festival. L'any passat van inaugurar la proposta les veus de Maria Rodés, Rusó Sala, Bikimel, Laia Vehí, Ivette Nadal i Namina, i ben aviat anunciaran la mitja dotzena de cantautores que protagonitzaran el cartell d'enguany.
Arxivat a: Enderrock