El rock'n'roll surfer de Los Tiki Phantoms

Estrenem "Juno", una cançó del nou disc

| 29/05/2015 a les 15:00h

El quartet de calaveres de rock'n'roll surfer i garatge celebra deu anys i el dimarts 2 de juny publicarà Tiki Phantoms y el misterio del talismán (DiscMedi). Per agafar embrazinda, aquest cap de setmana a Enderrock.cat avancem una les cançons més encomanadisses de l'àlbum, "Juno".

Los Tiki Phantoms. Foto: Arxiu del grup

Ressonen tambors a la selva i diuen que el gran volcà Kilahuea entra en erupció de nou amb el ressorgiment de Los Tiki Phantoms. Una dècada de rifs desenfrenats els ha portat arreu d'Europa (Estat espanyol, França, Alemanya, Holanda, Bèlgica) i fins i tot als Estats Units. Després de deambular amb Los Tiki Phantoms regresan de la tumba (BCore Disc, 2006), Los Tiki Phantoms y el ejército de calaveras (BCore Disc, 2009) i Los Tiki Phantoms mueven el esqueleto (BCore Disc, 2011), ara és l'hora d'una nova aventura: Los Tiki Phantoms y el misterio del talismán (DiscMedi, 2015).

El grup instrumental barceloní publicarà el nou disc la setmana que ve, concretament el dimarts 2 de juny, però a Enderrock.cat ja podeu escoltar "Juno", la cançó que representa millor la fórmula del grup: so surf, tornada pop, rock'n'roll i so garatge.



Es tracta de l'àlbum més madur fins a la data, i el grup explica que estilísticament ha trobat l'equilibri entre temes de segell propi, com el cas de "Juno", i melodies més lentes: "Hem compost tres cançons que beuen de referents com Ennio Morricone, i a més hem aconseguit una mescla molt interessant d'espagueti western amb havanera catalana ("Rom cremat")".

La celebració tot just comença: el dimarts 2 de juny publicaran el nou disc, i una setmana més tard, el dimecres 10 de juny, el presentaran a la sala Apolo de Barcelona. A més, tothom que es vesteixi amb camisa hawaina hi podrà entrar de manera gratuïta!
Arxivat a: Enderrock