La Nit de Sant Joan més musical

Els concerts de la nit més curta de l'any

| 22/06/2015 a les 07:00h

La revetlla de Sant Joan és la nit més curta de l'any i va acompanyada de música en els actes que tenen lloc arreu del territori. Des de l'electrònica fins al mestissatge, passant pels grups emergents del panorama valencià i català, els escenaris i les revetlles de tot el país s'ompliran de música per a tots els gustos! 

Foto: Xavier Mercadé

La nit més curta de l'any anirà, com no pot ser d'altra manera, acompanyada de música. Les revetlles de Sant Joan d'arreu del territori ofereixen una varietat de concerts i espectacles per a tots els gustos i totes les edats. 

El Teatre Principal de Barcelona serà l'escenari de la festa Nueva Época #4 a partir de les 23.30 h. Passaran per l'escenari Hidrogenesse, Clubz, Javiera Mena Dj Set, Bonnie & Clyde Djs i Plateselector Djs. La Festa Major de Sant Joan Despí serà l'escenari de Txarango, l'endemà d'haver aterrat de la seva gira per Luxemburg, i just abans d'engegar el Clownia. 

La revetlla de Malgrat de Mar portarà la música optimista d'Hora de Joglar, mentre que a la de Sant Joan de les Abadesses hi actuarà Doctor Prats. Les Barraques de Reus, que celebraran l'últim dia de festa, oferiran les actuacions de Boikot i Atupa

El concert de Solstici de la Festa Major de Sant Joan de Valls omplirà la cituat de música. Javier Gurruchaga y la Orquestra Mondragón llançaran el tret de sortida de la nit, i després passaran per l'escenari dues de les formacions més representatives de l'efervescència musical valenciana: Aspencat i Zoo. Tancarà la nit Dj Martín Plan B

Exèrcit d'Alliberament Musical seran a Girona i Oques Grasses s'uneixen a la celebració dels 25 anys de la colla de diables de l'Espluga de Francolí, on la nit cremarà de valent. Torres de Segre (el Segrià) engega una nova iniciativa per a la Nit de Sant Joan, amb l'Ancesa Jove, per on passaran Bonobos, Pepet i Marieta i Tremendos.
Arxivat a: Enderrock, revetlla, sant joan, concerts, agenda