El retorn discogràfic de Sopa de Cabra

Valen Nieto coproduirà el nou disc del grup amb Josep Thió

| 12/06/2015 a les 15:00h

Sopa de Cabra torna a la càrrega. A meitat de juny entraran a l'estudi per enregistrar un nou disc, acompanyats de Valen Nieto (Raydibaum), que coproduirà l'àlbum amb Josep Thió. Per anar fent boca, ja es pot descarregar "Camins" enregistrada al concert que van oferir al Pont de Pedra de la capital gironina.

Sopa de Cabra. Foto: Xavier Mercadé

Valen Nieto compartirà la producció del nou disc de Sopa de Cabra amb Josep Thió en el retorn discogràfic de la formació, que està previst per a després de l'estiu. "Ara farà uns quants mesos en Josep Thió es va posar en contacte amb mi, i em va comentar que estaven pensant de fer un disc nou i que volien treballar amb mi", explica el productor. A meitat de juliol es tancaran als estudis MusicLan d'Avinyonet de Puigventós per gravar el disc, que mesclaran als estudis Blind Records de Barcelona al setembre.

"Fer el nou disc de Sopa de Cabra em provoca una barreja d'il·lusió i respecte. Ha estat una de les grans bandes del país, i treballar en el seu disc de retorn és tot un repte", comenta. El primer treball que ha hagut de dur a terme Nieto és la producció de "Camins", que van interpretar en directe sobre del Pont de Pedra de Girona fa uns mesos i que es pot descarregar en aquest enllaç, a més del clip que han realitzat: "Com que era en directe, l'únic que calia era posar les coses a lloc, perquè la cançó funciona sola".
 
 
Sopa de Cabra reprenen la seva trajectòria discogràfica "molt il·lusionats i amb ganes d'afrontar el nou repte". Abans d'entrar a l'estudi, però, oferiran tres concerts a Sant Feliu de Guíxols en el marc del festival de Portaferrada (18 de juliol), a les Santes de Mataró (24 de juliol) i al festival Internacional de Cambrils (7 d'agost). 

El major repte de Valen Nieto arribarà a l'estudi: "Simplement espero ajudar a crear un molt bon disc. Més que el que pugui aportar jo (i espero aportar coses que els agradin) és la visió externa que els pugui donar. Algú objectiu que ho vegi des de fora sempre ajuda molt".
Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, retorn