Nova edició de l'Altaveu Frontera

S'amplia el termini d'inscripció fins al 21 de juny

| 15/06/2015 a les 07:00h

L'espai del festival Altaveu de Sant Boi destinat a la presentació de nous valors musicals amplia el període d'inscripció fins al 21 de juny. Grups i artistes residents als Països Catalans es poden presentar al certamen, que els permetrà presentar-se al públic en la 22a edició, els dies 11 i 12 de setembre.

Festival Altaveu Frontera 2011. Foto: Arxiu Enderrock


El festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat manté la iniciativa Altaveu Frontera, la secció competitiva per a la difusió de noves bandes i grups musicals residents als Països Catalans. La proposta se celebra des de l'any 1993 i hi han passat més de 2.500 bandes, entre les quals formacions com Sidonie, Love of Lesbian, Manos de Topo o Plouen Catximbes

Per quarta vegada, l'Altaveu Frontera es realitza via internet i els grups participants presenten les seves propostes a través del web del festival. S'ha ampliat el termini d'inscripció, i es poden presentar propostes per al concurs fins al proper 21 de juny. 

El premi permet als talents emergents presentar-se davant el públic, al costat dels artistes consolidats que passaran per l'Altaveu. El jurat del festival seleccionarà un dels quatre finalistes, que podrà participar a la gira En Ruta que organitza la Societat d'Artistes, Intèrprets o Executants per tot l'Estat espanyol. L'organització també atorgarà un premi a la lletra de la cançó més interessant, que s'inclourà dins els Premis Altaveu. 

Fons Sonor Altaveu Frontera
Des de fa algunes edicions, l'Altaveu Frontera està digitalitzant les propostes que hi han participat. Moltes de les peces estan disponibles en el Fons Sonor Altaveu Frontera de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.
Arxivat a: Enderrock, concurs, Altaveu, festivals