La Folie, guanyadors del Track

Et Co* va rebre el premi Baix Penedès

| 14/06/2015 a les 07:09h

Ahir al vespre la plaça de la Sardana del Vendrell va acollir les actuacions del finalistes del concurs Track amb una pluja intermitent com a teló de fons. Un jurat especialitzat va escollir-ne els guanyadors: La Folie, Medusa Box, Apac i Et Co*.

La Folie. Foto: Arxiu del concurs Track


La pluja no va ser un impediment per a la vuitena edició del concurs Track. A les deu del vespre els finalistes van començar a pujar a l'escenari per a defensar la seva proposta durant 20 minuts. En total, més de quatre hores de música que van culminar amb l'actuació dels osonencs Oques Grasses com a final de festa.

Un jurat format per periodistes i representants del món musical van decidir el veredicte final, després d'escoltar vuit bandes d'arreu del territori català d'estil ben diversos, que van des de rock i mètal fins a pop i funk.

Finalment, el jurat va atorgar el primer premi a la formació barcelonina de poesia musicada La Folie. Els guanyadors de la vuitena edició del certamen tindran l'oportunitat d'enregistrar un disc als estudis La Casamurada amb Jesús Rovira a la producció i podran actuar a la festa major del Vendrell de 2016 i una cobertura a la revista Enderrock.

Medusa Box van entrar a formar part dels grups finalistes a última hora, després que Bulma es retiressin per raons alienes al concurs. El quintet de rock de La Bisbal d'Empordà va ser guardonat amb el segon premi, valorat en 1.000 euros. En tercera posició, el jurat va escollir la formació instrumental de funk Apac, premi valorat en 600 euros.

El concurs de música del Vendrell també aposta per a les bandes locals i atorga el Premi Baix Penedès a la millor proposta de la comarca. Els guardonats en aquesta categoria són Et Co*, una banda de folk ètnic contemporani. El premi per al grup de Segur de Calafell consisteix en una actuació a les Barraques d'Igualada l'agost del 2016, la formació del grup a càrrec d'un músic i/o productor i 300 € en metàl·lic.
Arxivat a: Enderrock, concurs, El Vendrell, Track, La Folie