L'Empordà a ritme de 'Revulsiu'

Repassem l'agenda de concerts dels propers dies

| 18/06/2015 a les 15:00h

Abans de la revetlla de Sant Joan, els propers dies s'animen amb música i festivals arreu del territori. La Pegatina i Roger Mas aterren al festival Ítaca, Obeses presenten nou disc a Girona, se celebrarà una nova Fira del Disc a Barcelona i l'oferta estival del Sónar i l'(a)phònica se sumen a l'agenda dels propers dies.

La Pegatina. Foto: José Torralba

El festival Ítaca segueix amb força com a cita ineludible de l'Empordà. A punt d'exhaurir entrades, el cantautor Roger Mas actuarà al Museu Gala Dalí de Púbol divendres 19. L'endemà serà una nit de mestissatge, i és que La Pegatina presentarà per primera vegada en terres gironines Revulsiu (Dro Music). També pujarà a l'escenari la fusió d'Hora de Joglar i Ítaca Band.

Les carpes del Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera rebran un nou festival dedicat a l'acordió diàtonic: Circ en Manxa. La Troba Kung-Fú llançarà el tret de sortida de la trobada el divendres 19, i la tancarà Tortell Poltrona dos dies més tard.

L'avantsala electrònica de Sant Joan arriba com cada any a càrrec del Sónar. Fins al dissabte 20 Barcelona esdevé l'epicentre del gènere amb concerts, tecnologia i innovació, amb programació de dia i de nit amb artistes de capçalera com ara els internacionals Duran Duran, The Chemical Brothers o bé propostes locals: CaboSanRoque i Desert.

L'electrònica comparteix dates amb l'(a)phònica, però amb un cartell ben diferent. Al festival de la veu de Banyoles hi desfilaran David Carabén, The New Raemon, Xarim Aresté, Joan Miquel Oliver i un homenatge a Ovidi Montllor, entre altres.

A més, El Cigala actuarà al Guitar Fest BCN, Obeses a la sala Platea de Girona i Spandau Ballet al Festival de Pedralbes.

Més enllà de la música en directe, els dies 20 i 21 de juny se celebrarà a Barcelona la Fira del Disc Independent Harmònica, impulsada pel segell Kasba Music i l'ateneu Harmonia, seu de la trobada de melòmans.

Podeu consultar la resta de concerts a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR.
Arxivat a: Enderrock, La Pegatina, agenda, festivals, ítaca, (a)phònica, festival jardins de pedralbes, sónar