Dani Nel·lo presenta 'Sax-O-Rama' a Luz de Gas

Sortegem dues entrades dobles per al concert de presentació

| 19/06/2015 a les 15:00h

Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015) és el nou disc del saxofonista barceloní. Amb nova formació i nou repertori, Dani Nel·lo presenta aquest disc el proper dijous 25 de juny a la sala Luz de Gas. Des d'Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per als que es vulguin atrevir amb aquest directe demolidor. T'hi apuntes?
Dani Nel·lo Foto: Alberto Prado Burduru 

Dani Nel·lo és un dels músics més coneguts de casa nostra. Abans membre de Los Rebeldes, ara amb formacions com Mambo Jambo, l'intèrpret barceloní no para quiet ni un minut, i porta més de 30 anys donant canya amb el seu saxo tenor.
 
Per al seu darrer disc,  Noir (Nómada 57, 2010), Nel·lo es va inspirar en la ficció criminal i en l'univers jazz noir, per oferir-nos unes composicions de blues i rhythm'n'blues dels anys 50. A més, va retre homenatge als músics i àlbums que el van influenciar al principi de la seva carrera, com  Arnett Cobb, Willis Jackson o Gene Ammons.

Amb Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015), el saxofonista canvia de formació i ens ofereix un nou repertori un xic diferent del seu darrer disc. El rhythm'n'blues segueix sent la base, però aquest cop el rock'n'roll, l'early soul i un so més elèctric, gràcies a Mario Cobo i Dani Baraldés, donen forma al disc. King Curtis, Lee Allen i Sam Butera han estat la inspiració per a un disc amb què Nel·lo despulla el seu saxo d'artificis i el mostra com a únic canal sensitiu. 
 
T'atreveixes a endinsar-te al directe de Dani Nel·lo?
Des d'Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per al concert de presentació de Sax-O-Rama a la sala Luz de Gas, el pròxim 25 de juny a les 21.30 h. L'únic que has de fer per entrar al sorteig és enviar un correu a [email protected], indicant el teu nom, cognoms, telèfon i DNI. 
El mateix dijous 25 de juny al migdia anunciarem el nom dels guanyadors. Molta sort!
Arxivat a: Concursos