Arriba l'estiu al terrat de la Pedrera

Hi haurà concerts de jazz fins al setembre

| 19/06/2015 a les 14:13h

La Pedrera torna a ser l’escenari on s’uneixen el jazz, arquitectura gaudiniana i nits a la fresca. Amb la 15a edició, les Nits d’Estiu Jazz a la Pedrera ja són tot un clàssic a la capital catalana. L’entrada de cada vetllada inclou una visita a l’espai Gaudí i a les golfes de la finca Milà i una copa durant el concert.

Myriam Swanson obre les nits d'estiu a la Pedrera amb el projecte 'Magnòlia'

Sempre apostant pels intèrprets i artistes de casa emergents i consolidats, l’oferta d’enguany compagina aquests músics amb altres de talla internacional. Tots els recitals tindran lloc al terrat de la Pedrera des de meitat de juny fins a meitat de setembre.

La novetat d’enguany és que ja no s’esdevindran en tres nits seguides, sinó en dues: les de divendres i dissabte. El jazz amb els estàndards més clàssics, el groove, el funk, el flamenc i fins i tot la música electrònica posaran les guies estilístiques d’aquestes dues sessions. Destaquen al cartell dues nits imprevisibles i explosives de la mà de Llibert Fortuny i Gary Willis (3 i 4 de juliol) i els concerts de The Threejay Trio amb el trompetista David Pastor (21 i 22 d'agost).

Les formacions vocals femenines, com el quartet Magnolia (19 i 20 de juny), Àrid feat. Kathryn Christie (7 i 8 d’agost) i Susana Sheiman Open Gate (11 i 12 de setembre), seran uns dels plats forts d’aquesta edició. A més, també actuaran els grups Benjamin Herman Trio (26 i 27 de juny), Alexis Cuadrado Quartet amb Sambeat-Pérez-Miralta (10 i 11 de juliol), Ofri Nehemya Quartet & Fèlix Rossy (31 de juliol i 1 d’agost) i Garcia / Richardson / Warburton Three (14 i 15 d’agost).
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Jazz, la Pedrera