Joan Dausà presenta "Que sigui avui"

La cançó formarà part de la banda sonora de la pel·lícula 'Barcelona nit d'hivern'

| 22/06/2015 a les 11:00h

Ja es pot escoltar el primer senzill de la pel·lícula Barcelona nit d'hivern. Després de l'èxit obtingut amb Barcelona nit d'estiu, el director Dani de la Orden torna a posar Joan Dausà a la banda sonora de la pel·lícula que s'estrenarà a la tardor. 
Joan Dausà Foto: Arxiu Enderrock

El film Barcelona nit d'hivern seguirà les coordenades del debut cinematogràfic de Dani de la Orden, Barcelona nit d'estiu: històries d'amor que succeeixen a la capital catalana, però en aquest cas, durant la nit de Reis. 

Una de les claus de la bona acollida de la pel·lícula van ser les cançons de Joan Dausà fetes a mida per a l'ocasió, i a la segona pel·lícula també hi seran presents. El santfeliuenc va guanyar el premi Gaudí 2014 a la millor música original per les cançons de Barcelona nit d'hivern. 

Haurem d'esperar fins a la tardor per escoltar tots els nous temes, però per anar fent boca Dausà ja ha presentat el senzill, "Que sigui avui". En directe, l'estrenarà per primera vegada al Canet Rock, on també tocarà un parell de cançons seves. A més, els assistents podran veure en exclusiva el tràiler de la segona pel·lícula de Dani de la Orden. 

Arxivat a: Enderrock, joan dausà, banda sonora, barcelona nit d'hivern, pel·lícula