Segon concert preliminar del Sona 9

L'Auditori de l'Espai Jove La Fontana acull dijous 25 de juny un nou concert del Sona 9

| 25/06/2015 a les 07:00h

Els grups Bèstia, Coet, Max Saura, Xavalla, Lausana i Exili a Elba protagonitzen la segona jornada dels concerts preliminars.


Després de la primera preliminar que va tenir lloc el passat 11 de juny, les actuacions per decidir els semifinalistes del Sona 9 continuen el proper dijous 25 de juny a l'Espai Jove La Fontana amb els concerts de Bèstia (pop / Barcelona), Coet (rock / Sant Boi de Llobregat), Max Saura (pop-rock / Barcelona), Xavalla (pop-rock / Barcelona), Lausana (pop / Granollers) i Exili a Elba (rock / Barcelona). Les invitacions per assistir als concerts preliminars del Sona 9 es poden demanar a [email protected].

D'aquests concerts preliminars, el jurat n'escollirà 6 grups, i el públic, mitjançant la votació popular, els altres 3, a raó d’un grup per concert. Si els vots del jurat coincideixen amb els del públic, es classificaran els següents grups més votats pel públic a cada concert. D'aquesta manera sortiran els 9 grups semifinalistes del Sona 9 2015, que presentaran les seves cançons al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l'Acústica de Figueres.

Segon concert preliminar Sona 9 2015
Auditori La Fontana - 25 de juny

20 h > Bèstia (pop / Barcelona)
Pop atemporal que desperta un atractiu musical fascinant, sobretot per la manera d’interpretar les cançons per part del cantant, molt ben acompanyat d'una base sonora molt sòlida i ben curtida.

20.35 h > Coet (rock / Sant Boi de Llobregat)
Sant Boi de Llobregat s'està convertint en un niu de creativitat musical, i bona prova d'això és Coet, amb el rock alternatiu i el blues-rock d'influència nord-americana com a referència.

21.10 h > Xavalla (pop-rock / Barcelona)
Cançons properes al pop-folk, amb inquietuts artístiques i personals. Els barcelonins van a la recerca d’un so personal amb el qual volen donar a conèixer una proposta intel·ligent.

21.45 h > Lausana (pop / Granollers)
Els recents guanyadors del Premi per Votació Popular, abans d'actuar al Canet Rock oferiran el seu directe ple de ritmes contagiosos i d'indie rock cent per cent ballable.

22.20 h > Exili a Elba (rock / Barcelona)
Banda que fusiona el rock alternatiu amb el funk de manera contundent. Les seves cançons ben treballades tenen una sòlida base instrumental i estan plenes d’actitud i missatge.

22.55 h > Max Saura (pop-rock / Barcelona)
Max Saura
presenta per primer cop les seves cançons al públic, a través d'un so intimismta propi combinat amb la força d'una formació clàssica de pop-rock.

23.15 h > Fi concerts
Arxivat a: Enderrock, Sona 9, concerts preliminars