València es vesteix de jazz

La 4a edició del festival se celebrarà del 2 al 15 de juliol

| 26/06/2015 a les 07:00h

Noms internacionals com Stefano Bollani, The Cookers i José James, i nacionals com Sole Giménez i David Pastor, ompliran el Palau de la Música de València. El jazz serà el gènere per excel·lència del mes de juliol, durant el qual tant concerts gratuïts i a peu de carrer com de pagament tindran lloc a la capital de l'orxata i els fartons. 

Stefano Bollani
 
La 4a edició del Seagram's Gin Jazz Festival de València omplirà de jazz la capital del País Valencià. Del 2 al 15 de juliol, un total de nou concerts s'esdevindran al Palau de la música de la ciutat a les 22 h. Artistes de renom internacional i nacional formen la programació, que ve il·lustrada amb l'especial cartell de l'artista Paco Roca.

El plat fort d'aquesta edició el portarà Brad Meldhau, que hi actuarà en format trio, amb el qual s'ha guanyat una fama i prestigi internacional. Enguany, a més, el pianista compleix 20 anys de trajectòria musical. El seu concert tindrà lloc al Palau el dimecres 15 de juliol. Altres artistes com Nettwork feat. Stanley Jordan (14 de juliol), José James (12 de juliol), Stefano Bolliani (7 de juliol), The Cookers (5 de juliol) i Kuami Mensah (2 de juliol) completen el cartell internacional.  

A banda d'això, amb aquesta edició el festival vol donar molta importància als artistes nacionals abocant-se en la seva promoció. D'aquesta manera, artistes de l'alçada de Sole Giménez (9 de juliol), David Pastor (7 de juliol), Ramon Cardo Big Band (8 de juliol) i Sedajazz Big Band (10 de juliol), que actuarà amb el pianista Albert Sanz, oferiran els seus concerts. A més, durant els dies del festival la Seagram's Swing Crew oferirà actuacions per tot València i de manera gratuïta.

Les entrades ja es poden adquirir al web Entrada.com i a les taquilles del Palau de la Música de València.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, seagram's gin, valència, jazz