'Greta', nou disc d'Inspira

Sortirà al setembre i el presentaran al Mercat de Música Viva de Vic

| 24/06/2015 a les 15:00h

Ja fa uns mesos que Inspira estan treballant en noves cançons. La banda barcelonina publicarà el quart disc d'estudi el mes de setembre: l'han titulat Greta i sortirà amb el segell BankRobber.  
Inspira Foto: Noemí Elías

Les cançons de Jordi Lanuza, líder d'Inspira, veuran la llum al setembre. Amb una banda ja consolidada amb Darío Vuelta (baix), Xavi Molero (bateria), Cristian Diana (guitarra elèctrica) i Fer Acosta (omnichors, guitarra de 12 cordes i veu), s'han tancat a l'estudi La Moleria entre els mesos d'abril i juny. L'àlbum l'ha produït el mateix grup i la mescla anirà a càrrec del baixista. A llarg del procés han rebut la visita del productor Valen Nieto i Pau Vallvé, que hi han posat el seu granet de sorra en forma de col·laboració. 

Greta (BankRobber, 2015) és el nom de la nova encarnació d'Inspira, la quarta referència discogràfica després de Cova placenta (Cydonia Records, 2008), Escapistes (Amniòtics Records, 2010) i Amunt! (Amniòtic Records, 2013).

La data de la sortida del disc encara no és exacta, només han anunciat que serà al setembre. Això sí, en directe ja tenen dues dates tancades: la presentació al Mercat de Música Viva de Vic (19 de setembre) i a L'Auditori de Barcelona (16 d'octubre). 
Arxivat a: Enderrock, Inspira, nou disc, estudi