Els nous talents del Taller

El Festival Talent arriba aquest dissabte a la sala Apolo

| 25/06/2015 a les 14:59h

El proper dissabte 27 de juny a partir de les 17 h se celebrarà la festa central de la tercera edició del Talents, un festival que pretén donar a conèixer els nous talents que enguany acaben els estudis musicals al Taller de Músics, i que està tenint lloc del 25 al 30 de juny i continuarà al setembre.  
Carmen Doorá actuarà aquest dissabte a la sala Apolo

Les noves generacions que enguany es titulen al Taller de Músics presenten durant aquesta setmana els seus projectes dins el Festival Talents. Del 25 al 30 de juny hi haurà diverses actuacions a diversos escenaris de la ciutat de Barcelona. El Dissabte 27 tindrà lloc el concert central a la sala Apolo a partir de les 17 h.

El festival celebra la tercera edició, i pretén ser una plataforma per impulsar i difondre els projectes d'aquests nous talents sorgits del centre i acostar-los al món professional. Les actuacions del dissabte s'aniran alternant entre els escenaris de la Sala La [2] i la Sala Apolo i acolliran un total de vuit actuacions: els concerts per presentar els treballs de recerca que els han servit per graduar-se. 

En total s'hi presentarà 36 projectes, que els alumnes han preparat amb un grup format per a l'ocasió i que s'han repartit entre diverses sales de la ciutat, com La Nau, la sala Omega Morente del Taller de Músics i la Sala Apolo, i que abasten una gran quantitat d'estils, entre els quals el jazz, el flamenc, el rock i altres músiques modernes. El festival tindrà una segona tongada amb onze presentacions més els dies 28 i 29 de setembre, encara amb els escenaris per confirmar. Trobareu tota la informació del festival aquí.  
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Taller de Músics, Sala Apolo