Els Amics de les Arts a les Nits Gaudí 2015

El festival acull un total de 47 concerts de diversos estils

| 28/06/2015 a les 14:59h

Els Amics de les Arts actuaran al festival Nits Gaudí 2015, dimarts 30 de juny a la Torre Bellesguard. Enguany, l'edifici d'Antoni Gaudí acollirà per primer cop els concerts del cicle Nits Premium, en els quals també actuaran Mishima (28 de juliol), Andrea Motis & Joan Chamorro (18 d'agost) i Jarabe de Palo (15 de setembre). 

Els Amics de les Arts. Foto: Arxiu Enderrock

Els Amics de les Arts inauguraran les Nits Premium del festival Nits Gaudí 2015 el proper dimarts 30 de juny a les 21.30 h. Aquest cicle del certamen oferirà els concerts més especials i exclusius, on només podran assistir 300 assistents, que a més gaudiran d'una copa de benvinguda. Els recitals tindran lloc per primer cop a la Torre Bellesguard, obra de l'arquitecte Antoni Gaudí
  
A les Nits Premium, Mishima (28 de juliol), Andrea Motis & Joan Chamorro (18 d'agost) i Jarabe de Palo (15 de setembre) oferiran el seu concert, però en el marc del festival se celebrarà un total de 47 concerts. Des de blues, passant per jazz, flamenc, fins arribar a les músiques del món, les Nits Gaudí donaran escenari a bandes i artistes com Susana Sheiman & Xavier Algans (30 de juliol), Big Mama & Vic Sabates (22 de juliol) i molts altres.
 
Les entrades per al concert d'Els Amics de les Arts ja estan disponibles al següent enllaç, i les dels altres espectacles les trobareu al web del festival.
Arxivat a: Enderrock, els amics de les arts, nits gaudí, torre bellesguard, festivals