Els Pets es retroben amb Les Llufes

Repassem l'agenda de concerts dels propers dies

| 25/06/2015 a les 15:00h

La revetlla de Sant Joan ha escurçat la setmana i s'acosten uns dies carregats de música en directe! Els Pets recuperen les coristes, batejades com Les Llufes, al festival Ítaca, mentre que a Arbúcies s'acomiaden de la darrera edició del popArb; Txarango organitzen la segona edició del Clòwnia, i a Nova York hi haurà presència catalana al SummerStage Festival. 
Els Pets Foto: Arxiu del grup

La gira 3.0 d'Els Pets està plena de sorpreses, i aquest cap de setmana l'escenari del festival Ítaca reunirà de manera única el grup de Constantí i Les Llufes. Les coristes Annabel Gavaldà i Luciana Carlevaro els acompanyaran per commemorar els 30 anys de la banda, tal com havien fet als primers temps. El concert serà el divendres 26 a la Bisbal d'Empordà en el marc del festival Ítaca.

Amb el cartell d'entrades exhaurides, el Clòwnia celebrarà la segona edició els dies 26 i 27 de juny a Sant Joan de les Abadesses. Al festival de música, circ i teatre impulsat per Txarango hi actuaran els mateixos organitzadors i també Aspencat, Zoo, Orquestra Di-versiones, La Pegatina, Gertrudis, els japonesos Caribbean Dandy, els francesos Babylon Circus i els suecs Hoffmaestro. A EDR expliquem les cinc claus per gaudir del festival al màxim!

El Clòwnia coincidirà amb l'onzena i darrera edició del popArb. El festival abaixa el teló però promet un comiat històric i emotiu. Es tracta d'un festival proper on els músics se senten com a casa, i hi desfilaran The New Raemon, Joan Miquel Oliver, Coriolà, Senior i el Cor Brutal Núria Graham, entre altres. A EDR revelem l'encant del popArb'15.

Fins al 30 de juny, els estudiants que finalitzen els estudis al Taller de Músics es graduen a dalt de l'escenari gràcies al Festival Talent: una trentena de projectes de flamenc, jazz, rock i músiques modernes brillaran a diversos escenaris de Barcelona. El segell BCore celebra un quart de segle i també deslocalitza la festa a la capital catalana amb els artistes de la família: Anímic, Standstill, The New Raemon i Joan Colomo

A l'altra banda de l'oceà, concretament a Nova York, l'Institut Ramon Llull torna a participar al Summer Stage Festival de Central Park per tal d'internacionalitzar la música catalana. La tarda catalana serà el diumenge 28, i hi actuaran Oques Grasses, La iaia, Sílvia Pérez Cruz i Guillamino.

Podeu consultar la resta de concerts a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR.
Arxivat a: Enderrock, agenda, els pets, festivals, ítaca, popArb, clownia