Enderrock Sona de pes amb Obeses

Dimecres 8 de juliol es presentarà un nou número de la revista a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 29/06/2015 a les 12:00h

El cicle Enderrock Sona porta els grups de portada de la revista Enderrock a l'escenari, i en aquest cas, el mes de juliol Obeses en són els protagonistes. Els osonencs doncs seran els mestres de cerimònies i actuaran el proper 8 de juliol a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, juntament amb Patch. Vols aconseguir una invitació doble?
Obeses Foto: Juan Miguel Morales

Després d'Obesisme il·lustrat (Música Global, 2011) i Zel (Música Global, 2013) ha arribat un nou disc d'Obeses per remoure-ho tot de nou. El quartet publica un disc desbordant en tots els aspectes possibles, ja sigui el musical (amb el rock delirant per bandera) com el conceptual.

Monstres i princeses (Música Global) conté una dotzena de cançons escrites per ser un senzill cadascuna, i juntes formen un disc d'emocions fortes. Per tot plegat, protagonitzaran la portada del mes de juliol de la revista Enderrock, i tal com els han precedit Núria Graham, Blaumut i la Companyia Elèctrica Dharma, actuaran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona), el proper dimecres 8 de juliol. 

A més dels osonencs, l'Enderrock Sona també portarà l'actuació de Patch, guanyadors del Premi Èxit del Sona 9 2012, que presentaran el segon disc Veuràs el crim (autoeditat, 2015). 

T'apuntes?
Si no et vols perdre l'oportunitat d'escoltar Patch i Obeses en directe, pots demanar la teva invitació doble a [email protected]. L'assumpte del correu electrònic ha de ser 'Enderrock Sona Juliol', i a més has d'indicar el teu nom i cognoms, telèfon i DNI. Les dades de l'acompanyant no són necessàries.

El concert serà dimecres 8 de juliol a les 20 h. Les portes s'obriran a les 19.30 h, i els menors d'edat hi podran entrar acompanyats dels seus pares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock, obeses, enderrock sona, revista, patch