Barenboim torna al Palau de la Música

El director argentí hi actuarà dos dies consecutius

| 04/07/2015 a les 06:59h

Els propers dies 6 i 7 de juliol el director argentí Daniel Barenboim actuarà al Palau de la Música Catalana. Seran dos dies consecutius amb programes diferents, el primer dedicat a Wagner i la seva influència, i el segon completament dedicat a Verdi, i amb col·laboracions especials. 
Daniel Barenboim

El Palau de la Música ha preparat una programació per als mesos de juliol i agost amb poques actuacions però de molta qualitat. Per començar bé l'estiu, el dilluns 6 i el dimarts 7 de juliol Daniel Barenboim aterrarà a la sala del Palau amb la Staatskapelle de Berlin. Serà una doble programació en dies i en contingut.

El primer dia el director argentí intentarà mostrar la influència que va tenir Richard Wagner sobre la música anglesa i en concret sobre les seves cordes. El programa inclou el 'Preludi' i 'l'Encanteri de Divendres Sant' de l'òpera Parsifal i el 'Preludi' d'Els Mestres Cantaires de Nuremberg, del compositor alemany, a més de la Simfonia núm. 1 del compositor anglès Edward Elgar

El segon dia també serà especial, ja que a la Staatskapelle s'hi afegiran el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català dirigits per Josep Vila, per interpretar un programa completament compost per obres de Giuseppe Verdi: en concret tocaran les obertures de I vespri siciliani, La Traviata i La forza del destino i per rematar els Quattro pezzi sacri. Serà el primer cop que Barenboim dirigirà les dues formacions catalanes; una manera immillorable de començar l'estiu per als amants de l'òpera. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Palau de la Música, Daniel Barenboim