Xavier Sabata al Palau de la Música

Continua el cicle Palau 100, Grans Veus

| 08/07/2015 a les 06:59h

El contratenor català Xavier Sabata serà el següent cantant del cicle Grans Veus per a aquest juliol. Serà el proper divendres 17 de juliol quan actuarà al Palau: ho farà acompanyat de la formació grega Armonia Atenea dirigida per George Petrou, amb qui han preparat un programa de música del segle XVIII.
Xavier Sabata

El proper 17 de juliol el magnètic cantant i actor català Xavier Sabata serà l'encarregat de delectar els assistents al Palau dins el cicle Grans Veus del Palau 100. Sabata actuarà acompanyat per la formació grega Armonia Atenea, el nou nom amb què es coneix la Camerata Atenes i que dirigeix George Petrou. L'orquestra es va fundar el 1991 i és la resident del Megaron, la gran sala de concerts de la capital grega. 

El contratenor català s'ha convertit en un dels cantants més cotitzats de casa nostra a escala internacional i és l'aposta del Palau pels músics i artistes del país. Juntament amb la talentosa formació grega segur que seduiran el públic amb la seva fantàstica veu i dots interpretatives. 

Per a la seva actuació al Palau han preparat un programa molt variat que intercalarà àries amb peces instrumentals i que se centrarà en la figura del compositor alemany Georg Frierdich Händel, del qual s'interpretaran set fragments. Sabata és un gran coneixedor de Händel; una de les seves últimes gravacions va ser un triple CD del seu Tamerlano (Parnasus, 2013). També sonaran peces d'altres compositors famosos com Antonio Vivaldi, i algunes precioses rareses d'autors menys coneguts com Johann Adolph Hasse, Nicola Porpora o Attilio Ariosti. Més informació aquí
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Armonia Atenea, Palau de la Música, Xavier Sabata