El plat fort del Musik'n'Viu

Els dies 3 i 4 de juliol Granollers acull una nova edició del festival vallesà

| 02/07/2015 a les 14:59h

Oques GrassesLos Tiki PhantomsHalldor Mar Strombers protagonitzaran la recta final del festival de Granollers Musik'n'Viu. Les entitats juvenils de la capital vallesana juntament amb el Servei de Joventut de l'Ajuntament programen des de fa onze anys la cita estiuenca. 

Oques Grasses. Foto: Juan Miguel Morales

Els directes del Musik'n'Viu de Granollers funcionen com una festa major pel que fa a organització, però gaudeixen de la titularitat d'estar entre les cites estivals, amb la singularitat de ser concerts gratuïts.  

Després de presentar grups de la comarca els dies 26 i 27 de juny, el plat fort serà l'última tongada de concerts, prevista per als dies 3 i 4 de juliol. La nit més festiva anirà a càrrec d'Oques Grasses, que repeteixen per segon any consecutiu a la cita vallesana. Compartiran escenari amb uns clàssics de les nits més populars: la banda de Cardona Strombers i l'ebrenc Miquel del Roig

La dècada de rock surfer instrumental de Los Tiki Phantoms farà parada a Granollers. Són un quartet de cadàvers que estan més vius del que pot semblar a simple vista, i presentaran el seu darrer disc acabat de sortir del forn, Los Tiki Phantoms y el misterio del talismán (DiscMedi, 2015). Els temes més emblemàtics de la Nova Cançó agafaran volada a veu i guitarra amb Halldor Mar i les seves versions en anglès, mentre que al cantautor The Missing Leech se'l podrà veure amb banda, en un format poc habitual. 
Arxivat a: Enderrock, musik'n'viu, granollers, oques grasses, festivals, los tiki phantoms, halldor mar