El contrapunt musical del Poesia i +

Anunciem els guanyadors de les 5 entrades dobles per al concert de David Carabén

| 02/07/2015 a les 14:59h

El divendres 3 de juliol engegarà la desena edició del festival Poesia i + al Maresme, i un dels protagonistes del cartell és el líder de Mishima, David Carabén. El músic cultiva una nova faceta a l'escenari, acompanyat en format de trio de piano i trompeta, on interpreta cançons de la seva banda, versions dels seus referents i fins i tot poesia musicada. A Enderrock.cat sortejàvem cinc entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!

David Carabén. Foto: Xavier Mercadé


Una programació amb el vers i la paraula com a caps de cartell: el festival Poesia i + es consolida com una de les trobades estivals a la costa del Maresme. Enguany estan d'aniversari i el cartell gaudeix de grans noms que brindaran a la desena edició del 3 a l'11 de juliol: Maria del Mar Bonet, David CarabénGerard Quintana i Ferran PalauGerard QuintanaXarim Aresté i Paul Fuster (amb l'espectacle Ulls de poll), Els Nens EutròficsPentina't Lula o Joan Miquel Oliver, entre altres. 

Caldes d'Estrac segueix com a centre neuràlgic del festival, però enguany creix a altres municipis veïns com ara Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar i Sant Vicenç de Montalt. El concert de David Carabén serà el 4 de juliol (22.30 h) en un escenari habitual, el Parc de Can Muntanyà. A continuació, anunciem el nom dels guanyadors d'una entrada doble per a l'actuació del cantant de Mishima en la seva posada a escena més íntima: 

Núria Seriol
Marta Galí
Jose Manuel Parrado
David Flores
Eva Orriols
Arxivat a: Concursos, poesia i +, maresme, david carabén, festivals